Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Roskilde

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Tag hånd om din sorg og lad vores bedemand i Roskilde stå for det praktiske

  Der er mange opgaver i forbindelse med en begravelse. For mange kan opgaverne hurtigt blive uoverskuelige – enten pga. en travl hverdag, eller fordi sorgen fylder for meget. Når man mister én, man holder af, kan sorgen nemlig hurtigt tage over. I en sorgens tid kan du derfor med fordel vælge at lade en bedemand tage sig af de praktiske opgaver i forbindelse med begravelsen, så du har ro til at pleje dine sår. Vores bedemand i Roskilde er en god støtte i en svær tid, og hjælper dig med alt det, du ikke selv kan overskue. Samtidig yder vores bedemand den omsorg, du måtte have brug for, og du kan være sikker på, at processen kommer til at foregå på dine præmisser og i dit tempo. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og kan derfor yde den rette vejledning og hjælp til de opgaver, der opstår i forbindelse med døden. Uanset, hvilke ønsker og behov du måtte have i forbindelse med dødsfaldet, kan du være sikker på at være i trygge hænder hos vores bedemand i Roskilde. Vi bestræber os altid på at imødekomme de ønsker, du måtte have – specifikke eller generelle. Du kan for eksempel helt selv vælge, om du ønsker en traditionel begravelse eller en bisættelse samt, hvilke salmer der for eksempel skal synges. Ved en begravelse er der mange ting at tage højde for – både praktiske og følelsesmæssige. Vores bedemand i Roskilde tager sig af alle dokumenter, planlægninger m.m., så du kan forholde dig til de personlige detaljer, du gerne vil have med – og bedemanden står naturligvis klar til at vejlede dig i dine valg.

  Få hjælp til at besvare alle de svære spørgsmål i en sorgens tid

  Vi ser desværre mange tilfælde, hvor den afdøde endnu ikke har nået at tage stilling til begravelsens praktiske forhold. Hvilken kirke skal begravelsen foregå i? Hvilke salmer skal der synges? Skal det overhovedet være en begravelse og ikke en bisættelse? Der er mange praktiske spørgsmål i forbindelse med en begravelse, og har den afdøde ikke haft mulighed for at besvare dem inden din bortgang, er det op til dig som pårørende at tage alle førnævnte beslutninger. Det virker måske ikke af meget, men står du midt i dit livs krise og skal håndtere en stor sorg, kan det hurtigt blive nogle svære spørgsmål at tage stilling til – især fordi de omhandler én, du holder meget af, og som du nu har mistet. Det kan virke voldsomt og meget ensomt at stå med en begravelse, og derfor tilbyder vi vores bedemand i Roskilde. Det er en service til dig, hvis sorg fylder så meget, at du ikke kan overskue hverken planlægning eller praktik. Vores bedemand står klar med en professionel, respektfuld og hjertevarm hjælp, så du kan have tid til at sørge med dine nærmeste - uden at du skal tage stilling til en lang række praktiske ting. Det er vores fornemmeste opgave at få dig til at føle dig tryg og tilpas i en tid, der kan føles dybt uretfærdig. Vores hjælpende hånd i en svær tid kan gøre underværker for, hvordan du husker tiden i de efterfølgende år. Ring til os på +45 93 88 88 93, hvis det er en service, du ønsker at gøre brug af. Vi står altid klar til at hjælpe dig i en svær tid. Du kan også vælge at kontakte os gennem vores kontaktformular, hvis du finder det mere overskueligt.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square