Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Roskilde

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

Bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster

Kyndig hjælp til bisættelse og begravelse i Roskilde

Ingen afsked er nem. Som pårørende kan det specielt være svært at vælge, hvordan det sidste farvel skal siges. Afdøde har dog ofte hjulpet dig lidt på vej med valg af enten bisættelse, begravelse eller askespredning. Måske har hun eller han også noteret lidt ønsker til, hvordan afskeden skal foregå. En bestemt farve blomster i kirken, en bestemt kage til gravøllet eller noget helt tredje. Det er ofte denne personlige del af begravelsen, de fleste pårørende har lyst og energi til at planlægge. Mens alt det praktiske som indsendelse af dokumenter til skifteretten og koordinering med præsten kan virke meget overrumplende at stå for. Med vores bedemand i Roskilde ved din side bliver det lidt nemmere at gå til. Vi tilbyder en standardpakke til begravelse, bisættelse og askespredning, som inkluderer alle de praktiske og administrative opgaver. Du får kyndig hjælp til det hele og kan i stedet for at ringe rundt og udfylde bestillingsformularer få ro til at sørge og være sammen med familien.

 

Planlæg af den smukke afsked i trygge rammer

Hvor og hvordan skal det sidste farvel siges? Begravelsen skal være så smuk og værdig som mulig. Det er den måde, vi viser vores afdøde respekt og kærlighed på. Men det kan være udfordrende, når vi også sørger over vores tab. De praktiske opgaver der følger med, er simpelthen for overrumplende til, at du kan tage dig god tid til at planlægge en smuk afsked.

Byrden bliver løfter af dine skuldre, når du vælger vores bedemand i Roskilde til at stå for alle de praktiske emner i forbindelse med dødsfaldet. Det er ikke kun valg af kiste og kørsel til ceremonien, vi står for. Vi gør det hele. Om du skal have hjælp til at bestille bårebuketten, for vi kender blomsterbutikkerne i Roskilde, eller du skal have valgt den rigtige kirke, for vi kenderne præsterne i Roskilde. Det bliver alt sammen lidt mere overskueligt, når du har vores kyndige og erfarne bedemand i Roskilde ved din side.

Valg af kirke kan også være svært, hvis du ikke selv er fra Roskilde. Hvilken kirke skal afdøde begraves ved og hvordan kontakter du præsten? Vores bedemand i Roskilde har et godt forhold til alle præsterne og kan fortælle dig mere om kirkerne i byenGammel Vor Frue Kirke, Sankt Jørgensbjerg Kirke, Vor Frue Kirke, Osted Kirke osv.

 

En fast pris på bedemand i Roskilde – uden skjulte gebyrer

Som pårørende skal du have ro til at sørge – det hjælper vi dig med at få. Du skal heller ikke betale overpris for din begravelsen – det ser vi også til, at du ikke gør. Som bedemand i Roskilde tilbyder vi en fornuftig pris, hvor stort set alt er inkluderet. Det er vores standardpakke. Skulle du stå med overskud eller lyst til at tage dig af de praktiske opgaver selv, kan du vælge vores budgetpakke. Denne inkluderer udelukkende de helt typiske services som iklædning og ilægning i kisten, kørsel til ceremonien, selve kisten og naturligvis rådgivning om dødsfaldet.

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right