Prismatch
Billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Bispebjerg

RING PÅ +45 93 88 88 93

Begravelse

Kisten nedsænkes på kirkegård efter ceremoni i kirken.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Bisættelse

Ceremoni i kirke eller kapel hvorefter kisten køres til krematorium, urnen køres bagefter til kirkegården.Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Askespredning

Samme som bisættelse, dog skal asken spredes over åbent hav.
Fra
9.495,- DKK
Læs mere

Ingen ceremoni

bedemand afhenter afdøde og køre direkte til krematorium.
Fra
8.495,- DKK
Læs mere

Vi gør op med den traditionelle bedemand

... og kan derfor tilbyde vore service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning. Grunden til, at vi BilligeBegravelser.dk kan tilbyde begravelser billigere end andre bedemænd, er at vi ikke har store bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen - vi håndtere det hele selv - og det er vi stolte af

Gør dagen mindeværdig

Dygtige blomsterdekoratører med mange års earfaring
Viden om ordre gør det muligt for os at sikre en central korrekt placering af blomstrene
Høj kvalitet til konkurrencedygtige priser
En kombinere ordre giver et helhedsindtryk, når man dekorerer kirke / ceremoni rummet
Stjernedrys
Priser fra 200 kr.
Se alle bårebuketter
Rosensky
Priser fra 4045 kr.
Se alle begravelses pakker
Evigt elsket
Priser fra 995 kr.
Se alle båredekorationer
Se alle blomster

Vælg en lokal bedemand i Bispebjerg

Vælger du vores bedemand i Bispebjerg, får du en lokalkendt bedemand. Én der kender byen og har et indgående kendskab til byens kirker. Grundtvigs kirken, der står så flot på Bispebjerg Bakke. Om begravelse eller bisættelse skal ske i denne kirke eller en anden kirke tæt på, kan vores bedemand i Bispebjerg arrangere det for dig. Vi gør det nemt for dig at opfylde afdødes ønsker om at blive bisat eller begravet i Bispebjerg. Kender du ikke selv til området, er vores bedemand i byen klar til at guide dig trygt gennem processen. Bedemanden står klar til at hjælpe dig med alle aspekter af dit sidste farvel til den afdøde. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil være involveret. Er der ting, du ikke kan tage dig af eller har lyst til, sørger din bedemand i Bispebjerg for det. Enhver afsked med Billigebegravelser.dk bliver smuk og mindeværdig – og ligesom du eller afdøde har ønsket det.

Vi leverer en ordentlig service til en fornuftig pris

Med vores pakkeløsninger får du en gennemskuelig pris. Vores bedemand i Bispebjerg sørger samtidig for, at du ikke bliver overrasket af nogen former for gebyrer eller uforudsete udgifter til begravelsen. Som udgangspunkt har vores pakker det hele inkluderet, og du vil altid blive gjort opmærksom på, hvis noget koster ekstra.

Det er vores tilgang til en ordentlig og troværdig service, som ydes af vores erfarne og kyndige bedemænd. ”Vælger du Billigebegravelser.dk sørger vores bedemand i Bispebjerg for at gøre det simpelt for dig. Du ringer blot og behøver ikke udfylde alverdens formularer. Vi finder sammen og på tryg vis en god løsning for bisættelsen eller begravelsen”

Vagthavende bedemand

Bedemand
Evan Møller
Ring på +45 93 88 88 93
KONTAKTFORMULAR
Skriv til os og vi vender tilbage
hurtigst muligt

  Kundeanmeldelser

  Tak til Evan Møller

  Bedemand hos billigebegravelser.  Vi har været utrolig glad for Evan Møllers hjælp til vores fars bisættelse.
  Er meget nærværende og behagelig
  Jette Svendsen-Tune

  10 Stjerner hvis man kunne

  Simpelthen så glad for vi valgte billigbegravelser og Evan Møller som bedemand. Vi havde en bisættelse vi valgte at flytte 2 dage før, grundet corona hos de nærmeste, og Evan Møller sørgede for at det hele gik nemt til. God kommunikation hele vejen og meget nem at komme i kontakt med ved behov. Under selve bisættelsen blev der endda taget hånd om vores morfar, som skulle nå ud i sin kørestol inden kisten blev båret ud, da der ikke var plads. Under sidste salme kom Evan pænt hen og hjalp ham op fra kirkebænken til kørestol og hjalp ham hen så han kunne se kisten. Kan kun anbefales og det er helt sikkert her vores familie søger hen næste gang vi mister en vi har kært.
  Ditte Gyrup

  Min familie og jeg er kun blevet mødt…

  Min familie og jeg er kun blevet mødt med en meget venlig, forstående og imødekommende behandling vedr. begravelsen af vores mor.
  BilligBegravelser besvarer vores henvendelser meget hurtigt og professionelt og alt har fungeret flot. Tak

  Tina Johansen, på vegne af famillien
  GENNEMSIGTIGHED

  Billigbegravelser.dk er fuldt gennemsigtig på alle områder

  Vores pakkeløsninger giver dig overblik over vores priser – ingen hokus pokus her, du er selvfølgelig velkommen til at lave ekstra tilvalg - det kan f.eks. være en anden farve kiste eller andet og så finder vi en løsning på det. 

  Vores bedemænd er alle certificeret og har mange års erfaring – så du er i trygge hænder og altid til en rimelig pris.
  Hos BilligBegravelser.dk skal du IKKE indtaste 27 trin i forskellige formular – du ringer og så gennemgår vi tingene sammen og finder en løsning som dækker jeres eller afdødes ønske
  Ring på +45 93 88 88 93
  starstar-ousercheckcheck-square-oheart-ophone-squarequote-right