Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Skovlunde

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Bedemanden i Skovlunde ordner alt det praktiske for dig

  Vores bedemand i Skovlunde vil give dig den absolut bedste service og støtte i en svær tid. Bedemandens arbejde, er at gøre denne proces, så enkel og overskuelig som muligt, for dig som pårørende. Vores bedemand i Skovlunde er specialiseret i at håndterer disse situationer og kan derfor give dig den bedste rådgivning og hjælp i denne svære tid. Når man står i sorg, så skal der også være tid til at sørge. Det kan komme bag på mange, hvor meget praktik man skal tage sig af umiddelbart efter døden er indtruffet Det kan være svært at overskue det hele, når man i forvejen er rigtig ked af det. Derfor kommer vores bedemand i Skovlunde dig til undsætning og hjælper dig som pårørende på en tryg og rolig måde. Bedemanden er her for dig inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen.

  Når man mister en man holder af, så kan det virke utrolig urimeligt og derfor befinder størstedelen sig også i stor sorg, når de mister. Uanset om man mister en nær til en grim sygdom over flere år eller pludseligt, så er det altid svært, når først døden banker på døren. Det kommer bag på mange, hvor meget man skal tage stilling til som pårørende. Man står og er frygtelig ked af det, men man skal pludselig også håndtere en masse opgaver. Der er tale om mange praktiske opgaver og administrerende opgaver, som der skal styr på i forbindelse med døden. Det kan virke utrolig uoverskueligt for rigtig mange, især hvis man slet ikke aner, hvad man går ind til. Derfor kan det være afgørende at man får den rigtige hjælp og støtte i denne tid - det er her vores bedemand i Skovlunde kommer ind. Vores bedemand har nemlig mange års erfaring i branchen og kan hjælpe dig på den mest respektfulde, hjertevarme og professionelle måde, så du altid føler dig i trygge hænder. Vi vil ordne alle de praktiske og administrerende opgaver, få planlagt en smuk begravelse eller bisættelse og alt hvad der måtte medfølge, så du kan få tid og overskud til at sørge.

  I får en bedemand som er lokalkendt i Skovlunde

  Vores bedemand i Skovlunde er tæt knyttet til byen og har et godt kendskab til byens kirker. Hvad end afdøde ønsker sin afsked i Skovlunde Kirke, Skovlunde Frikirke eller Lindehøj Kirke, så kan dette bestemt lade sig gøre. Mange har et specielt forhold til en bestemt kirke, fordi de måske er blevet døbt eller gift i kirken. Mange har også bare en tilknytning til selve byen, fordi de måske har boet der som barn eller til sidst i deres liv. Det er meget forskelligt hvad og hvorfor der ønskes, som der gør, men med bedemandens indgående kendskab til kirkerne i byen, så kan du få en grundig fortælling om de forskellige kirker. Vores bedemand i Skovlunde vil til hver en tid stå klar med kyndig vejledning og råd, hvis det ender med at du skal træffe beslutningen om begravelse eller bisættelse. Måske har afdøde ikke haft noget ønske om en eventuel begravelse eller bisættelse - her vil vores bedemand hjælpe dig på bedste vis og give dig en grundig forklaring af begge scenarier, så du får truffet den beslutning, som du og familien føler jer bedst tilpas med nu og i fremtiden.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square