Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Hedehusene

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Få tid til at sørge og overlad alt praktik til din bedemand

  Vores bedemand i Hedehusene står klar til at hjælpe dig på bedste vis gennem en svær tid. Det er hårdt at miste nogen man holder af og det er uanset om det pludseligt eller ej. Det kan være lige så smertefuldt, hvis det er over et langt sygdomsforløb. Når først døden indtræffer, så rammer sorgen og den kan ramme hårdt. Man ved aldrig hvordan man reagerer på døden eller håndterer døden. Derfor kan man sagtens opleve et stort mangel på overskud og slet ikke vide, hvor man skal starte i forhold til planlægning af begravelse eller bisættelse. Vores bedemand i Hedehusene har mange års erfaring i branchen og er specialiseret i at håndtere de forskellige trin, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Hos os bedemand er du altid i trygge hænder og kan trygt overlade alt praktik til os.

  Du kan få den helt rigtige tid til at bearbejde din sorg ved hjælp fra vores bedemand i Hedehusene. Hvis det er rigtigt, så burde man sørge og bearbejde sin sorg efter døden er indtruffet, men der opstår hurtigt mange praktiske opgaver med det samme og det vælter ind over en med spørgsmål og planlægning. Derfor har man ikke tid til at sørge og man sætter det derfor til side. Det kan du undgå ved at overlade alt det praktiske til os. Vores bedemand i Hedehusene håndtere alle dokumenter, der skal udfyldes og alle de praktiske ting i forhold til planlægning af begravelse eller bisættelse. Vi ser det som den fornemmeste opgave at sørge for, at du kan føle dig tryg i vores hænder samt at vi får skabt en god og mindeværdig afsked i afdødes ånd. Hos os slipper du også for at udfylde alverdens formularer, du ringer blot på +45 93 88 88 93 og så står vi klar til at hjælpe dig både inden, under og efter begravelsen eller bisættelsen. Vi kører fuld gennemsigtighed, så hvad du ser, er hvad du får. Vi er stolte af, at håndterer alle opgaver selv, da vi både kan tilbyde en lavere pris end mange andre men også altså kan garanterer 100% personlig og nærværende service.

  Vi oplyser dig, så du træffer de valg du er tryggest ved

  I mange tilfælde har afdøde ikke taget stilling til hverken kirke eller begravelse og bisættelse. Derfor er det dig, som pårørende, der skal tages disse valg. Dette kan virke noget voldsomt at stå med alene. Vores bedemand gennemgår både begravelse og bisættelse grundigt med dig, så du ved præcis, hvad der vil ske i begge scenarier. Det er vigtigt at du vælger det, du er tryggest ved og har det bedst med, hvis afdøde ikke selv har taget stilling. Vores bedemand er lokal forankret i Hedehusene og har derfor et godt kendskab til byen og lokalmiljøet. Hvis afdøde har et ønske om en afskedsceremoni i eksempelvis Ansgarkirken, Reerslev Kirke eller Fløng Kirke, så er dette bestemt muligt. Vores bedemand har et godt samarbejde med diverse kirker, præster og blomsterforhandlere i Hedehusene. Du er derfor i kyndige hænder, hvis du mangler viden om valg af kirke, præst eller lignende. Du bestemmer selv, hvor involveret du vil være i planlægningen. Bedemanden kan stå for alt det praktiske, som bestilling og levering af blomsterdekorationer og bårebuketter samt aftale med præst og kirke. Hvis du ikke ønsker at indgå overhovedet, kan vi også sagtens stå for valg af blomster. Det vigtigste, er at du føler dig tryg i hele processen og føler at du kan overlade det hele til os, hvis det er det du ønsker.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square