Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Bandholm

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vores bedemand er engageret, erfaren og lokal forankret i Bandholm

  Vores bedemand i Bandholm er den helt rette til at hjælpe dig igennem en svær tid. Vores bedemand har mange års erfaring i branchen og ved derfor også præcis hvordan man håndterer de mange opgaver, der opstår i forbindelse med et dødsfald. Når vi mister dem vi elsker, så bliver vi ramt af stor sorg og savn. Det er en hård tid, hvor mange kan føle at livet virkelig tester en. Det er uanset om man mister pludseligt eller til et sygdomsforløb, så gør det lige ondt. Døden er en svær størrelse og det er ikke noget man helt kan forstå. Derfor kan man føle at livet er uretfærdigt og ens overskud bliver minimalt. Vores bedemand vil være din solide støtte på sidelinjen, som hjælper dig igennem en svær tid.

  Når man skal planlægge en begravelse eller bisættelse, så skal der styr på en masse praktik. En afskedsceremoni skal planlægges allerede kort tid efter at døden er indtruffet. Det skal derfor gå stærkt med planlægningen og det kan være meget uoverskueligt. Hvilken kirke skal man vælge? Hvilken præst er god? Hvilke blomster skal der være i kirken? Skal bisættelsen være i en kirke eller fra et kapel? Der opstår et hav af spørgsmål og bekymringer i forbindelse med planlægningen. Alt dette kan du trygt overlade til vores bedemand i Bandholm. Vores bedemand har nemlig et godt kendskab til Bandholm samt gode samarbejdsrelationer i byen. I Bandholm er den flotte Bandholm Kirke, som er bygget af røde mursten og har et ikonisk spir. Det er en smuk kirke at afholde en begravelse eller bisættelse i. Vores bedemand vil kunne fortælle dig om Bandholm Kirke, have forslag til præst og blomsterforhandlere. Hvis ikke du ønsker at være ind over planlægningen, så kan du også overlade alt dette til vores bedemand.

  Du får en smuk og mindeværdig afsked til de bedste priser

  Vi har i modsætning til mange andre bedemænd, valgt at skære alle mellemled, leverandører og store bedemandsforretninger væk. Vi håndterer alle opgaver selv internt, så vi kan tilbyde dig en bedre pris. Vi er 30-40% billigere end mange andre bedemænd og vi er enormt stolte af at håndterer alle opgaver selv. Vi kan nemlig garanterer dig en 100% hjertevarm, personlig og nærværende service altid. Dine ønsker forsvinder ikke i processen gennem diverse mellemled - det hele går gennem os. Hos os undgår du også at skulle udfylde diverse formularer inden du kan få hjælp - du ringer bare til +45 93 88 88 93 og så står vores bedemand i Bandholm klar til at hjælpe dig hele vejen igennem fra start til slut. I en tid fyldt med sorg og savn kan det være altafgørende at have den rette mand på sidelinjen. Vores bedemand vil være din solide og loyale støtte hele vejen igennem, så du ikke føler dig alene med alt praktik og planlægning. Vi ser det som den fornemmeste opgave at få skabt en smuk afsked, som du og din familie vil kunne mindes fremover. Det er en sørgelig dag, men den skal også ende med at blive et smukt minde.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square