Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Lynge

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vink farvel til alt praktik og tænk kun på at sig farvel

  Livet viser sig fra sin grimmeste side, når man mister en man holder af. Det kan føles meget uretfærdigt og ofte bliver man ramt af en stor sorg. Man kan aldrig forberede sig på døden, uanset om den kommer efter et langt sygdomsforløb eller pludseligt, så er det umuligt at forberede sig på døden og forberede sig på, hvordan man vil reagerer og håndtere det. Ikke nok med at man bliver ramt af en stor sorg, så skal man pludselig også tage sig af en masse praktiske opgaver. Der kan hurtigt opstå rigtig mange spørgsmål, som man ønsker svar på. Vores bedemand i Lynge vil komme dig til undsætning og besvare alle dine spørgsmål på bedste vis. Bedemanden vil sørge for at det eneste du skal koncentrerer dig om, er at få bearbejdet din sorg sammen med dine nære.

  Vores bedemand i Lynge vil lette byrden fra dine skuldre og tage sig af alt det praktiske. Der kommer en masse dokumenter, der skal udfyldes og en masse praktiske ting, der skal tages stilling med det samme at døden indtræffer. Hvis du blot ringer til os på +45 93 88 88 93, så slipper du for at skulle udfylde en masse formularer og vil med det samme kunne få hjælp til alle de praktiske opgaver og de forskellige dokumenter. Du bestemmer selv, hvor meget du vil indgå i planlægningen af afskedsceremonien og hvor meget du vil tage på egne skuldre. Du behøver ikke at tage noget på dine skuldre, hvis du ikke har overskud til det. Vi kører på fuld gennemsigtighed og vores fornemmeste opgave, er at være din støtte i den svære tid samt at få planlagt en smuk og mindeværdig afsked i afdødes ånd. Det er vigtigt at man føler en tillid til sin bedemand, så man trygt kan overlade alle opgaver til ham. Vi kan med stolthed sige at vi selv håndterer alle opgaver uden mellemled og kan derfor altid garanterer en personlig, nærværende og god støtte til dig.

  Få den afskedsceremoni som I ønsker til en fair og billig pris

  Vi er billigere end langt de fleste bedemænd, da vi håndterer alle opgaver selv og eksempelvis ikke har bedemandsbutikker. Derfor kan vi tilbyde en billigere pris til dig, men stadig garanterer en høj og personlig service samt god kvalitet. Vores bedemand i Lynge har stort kendskab til byen og lokalmiljøet, og har derfor gode samarbejdsrelationer rundt i byen med diverse kirker, præster og blomsterforhandlere. Hvis afdøde har en stærk tilknytning til enten Lynge Kirke eller Uggeløse Kirke, så er dette bestemt muligt. Hvis afdøde ikke har noget ønske, men bare et ønske om at det skal foregå i Lynge by, så er det dig som pårørende, der skal vælge kirken. Her kan vores bedemand fortælle detaljeret om de forskellige kirker i byen, så du får et indtryk af, hvilken kirke, der passer bedst til jer. Vores bedemand vil gøre sit bedste for at du føler dig i trygge hænder hele vejen igennem og får den støtte du behøver i en svær tid.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square