Prismatch
30-40 pct. billigere end andre bedemænd
Fuld gennemsigtighed
Certificerede bedemænd
Mange års erfaring

Bedemand i Gentofte

RING PÅ +45 93 88 88 93
BILLIG BEGRAVELSE

Vi gør op med den traditionelle bedemand...

... og kan derfor tilbyde vores service med en markant besparelse i forhold til den traditionelle begravelsesforretning.
Grunden til, at vi BilligBegravelser.dk kan tilbyde begravelser 30-40 pct. billigere end andre bedemænd, er, at vi ikke har store flotte bedemands butikker med en masse ansatte eller har underleverandører til at køre for os, eller en masse mellemled, som fordyre processen- vi håndtere det hele selv – og det er vi stolte af.
Begravelse fra
7.495,-
Bisættelse fra
9.995,-
Askespredning fra
10.995,-
Ingen ceremoni fra
7.495,-
GÅ TIL PRISLISTE

Bliv ringet op når det passer dig

  Vi er her for dig inden, under og efter ceremonien

  Vores bedemand i Gentofte er din personlige støtte i en svær tid. Når man mister en man har nær, så står man ofte tilbage med mange ubesvarede spørgsmål. Vores bedemand i Gentofte vil stå klar og forsøge at besvare dine spørgsmål på bedste vis. Vores bedemand i Gentofte vil møde dig med stor omsorg og respekt. Vi er her for at gøre hele denne proces nemmere for dig, som pårørende. Allerede kort tid efter at døden indtræffer, vælter det ind med praktiske og administrative opgaver. Det kan være enormt svært at tage stilling til når man lige har mistet en man holder af. Her kommer vores bedemand i Gentofte dig til undsætning og tager sig af alle de praktiske og administrative opgaver samt planlægningen af hele begravelsen eller bisættelsen. Det eneste du skal koncentrere dig om, er at sørge sammen med din familie og nære.

  Vores bedemand er her for dig fra start til slut. Det er vigtigt at man i en svær tid føler at man kan overlade opgaverne til nogen, som man har tillid til. Vores empatiske bedemand i Gentofte har mange års erfaring i denne branche og du kan derfor roligt slippe kontrollen og få hjælp af bedemanden. Bedemanden i Gentofte hjælper dig gerne med valg af kirke og kapel, hvis ikke afdøde har et allerede ønske. Det kan være nogle store beslutninger at skulle tage som pårørende på andres vegne. Hvis afdøde heller ikke har udtrykt ønske om begravelse eller bisættelse, så står vi klar med kyndig vejledning, så du og familien får truffet de rigtige beslutninger nu og i fremtiden. I skal have det godt med de beslutninger, der tages. Vores bedemand i Gentofte har et godt kendskab til byen og til lokalmiljøet. Hvis afdøde skulle have et ønske om en bestemt kirke, eksempelvis Jægersborg Kirke, Gentofte Kirke eller Vangede Kirke, så er der mulighed for det. Vores bedemand har gode samarbejdsrelationer i byen med både kirker, præster og blomsterforhandlere.

  Du får en professionel og hjertevarm støtte i en svær tid

  Vores bedemand i Gentofte giver dig den helt rigtige støtte i en svær tid. Du får en bedemand som er hjertevarm, professionel og respektfuld, som altid vil sørge for at du befinder dig i trygge hænder. Hos os slipper du for at udfylde en masse formularer og gennemgå forskellige punkter inden første samtale. Du ringer blot på +45 93 88 88 93, og så står vi klar til at have en rolig samtale med dig, hvor vi får styr på det hele sammen. Du bestemmer helt selv, hvor involveret du vil være i processen. Hvis du ikke vil håndterer nogle dokumenter eller administrative opgaver, så er vi her for at ordne det for dig. Hvis du ikke ønsker at være med ind over planlægningen af ceremonien, som eksempelvis valg af blomster eller lignende, så er vi også her for at ordne dette for dig. Vi ser det som vores fornemmeste opgave at få skabt den helt rigtige afsked for jer pårørende, som også ligger i afdødes ånd.

  Vagthavende bedemand:

  Bedemand
  Evan Møller
  heartstarusercheckphone-squarecheck-square